Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

15/09/2015

L’ampliació dels prats inundables dels voltants de la llacuna de cal Tet afavoriran l’alimentació de moltes espècies d’ocells aquàtics

15/09/2015

Com en els darrers anys es tractaran els diferents grups, des d’ocells marins fins a rapinyaires nocturns, i es donaran a conèixer quines són les claus determinants per a la seva identificació. 

28/07/2015

El proper dia 3 d’agost es reprenen els treballs de reparació de la canonada d’impulsió de la dessaladora, que tindrà com a conseqüència restriccions en l’accés a l’itinerari (Bunyola – Carrabiners – Semàfor)

22/06/2015

El nou intent del World Big Year suposa una breu visita als Espais Naturals i fa augmentar en sis noves espècies la seva llarga llista d’ocells

16/06/2015

La Institució Catalana d’Història Natural, la Societat Catalana de Geografia i l’Institut d’Estudis Catalans, van organitzar amb motiu de la commemoració dels trenta anys de l’aprovació de la Llei d’Espais Naturals, una sèrie de jornades de valoració i debat, en les que han participat diverses entitats i personalitats del món acadèmic. 

28/05/2015

Aquests dies molts ornitòlegs estan observant al delta del Llobregat, en un nombre mai assolit, el Falcó cama-roig, una au que sense arribar a ser una raresa, és poc freqüent.

26/05/2015

El diumenge 24 de maig es va celebrar als espais naturals del Riu, al Prat, i a les Basses de Can Dimoni, a Sant Boi. el Dia mundial de la Biodiversitat. En aquesta ocasió es van fer activitats centrades en l’efecte de les espècies al·lòctones invasores. El proper cap de setmana es faran activitats al Remolar-Filipines al voltant del mon de les abelles i la seva importància per a la biodiversitat.

20/05/2015

Les constants arribades d’ocells rars semblen no tenir límit. Una de les espècies de gavina més rares del nord d’Europa visiten els Espais Naturals del Riu

19/05/2015

Les observacions dels darrers dies de diferents espècies d’ocells rars al Delta ha fet que molts ornitòlegs vinguts de diferents punts del territori català visitin el Delta  

11/05/2015

Voluntaris dels espais naturals van dedicar el matí d’ahir a recollir residus de la part final de la riba del riu Llobregat, als espais naturals protegits. Es van seleccionar els vidres, plàstics i envasos, separant-los del rebuig per facilitar el seu posterior reciclatges. Aquesta activitat s’emmarca dins de la jornada europea de neteja  d’espais públics anomenada “Let's Clean-Up Europe!”. 

143 Registres trobats
© Consorci Delta del Llobregat - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org