Saltar a continguts

Consorci Delta del Llobregat

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
13/06/2018

El cens d’ocells aquàtics nidificants que fa cada any el Consorci dels Espais Naturals del delta del Llobregat ha donat com a resultat 27 nius de Martinet de nit, el que suposa un rècord de parelles nidificants d’aquesta espècie al delta del Llobregat.

Imatge de complement
07/05/2018

Les orquídies és un dels grups de plantes més vistoses en la seva floració. Al delta comptem amb més de vint espècies, moltes d’elles en flor aquests dies d’inici de maig.

Imatge de complement
16/03/2018

Des de finals de gener, un grup d’alumnes de 3er d’ESO de dos instituts del Prat del Llobregat, participen en el programa Alumnes Gestors del Territori, fent tasques voluntàries de suport als espais naturals. 

Imatge de complement Ampliar imatge
15/03/2018

El passat diumenge es va tornar a celebrar el dia de la Murtra, mitjançant activitats familiars i una visita guiada gratuïta que van permetre descobrir aquest espai a un nombrós públic.

Imatge de complement
13/03/2018

El Consorci per a la protecció i la gestió dels espais naturals del delta del Llobregat ha rebut la distinció 'Compromís Biosphere' que atorguen la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i l’Institut de Turisme Responsable. 

Imatge de complement Ampliar imatge
14/12/2017

El delta destaca per la seva diversitat ornitològica i per ser un lloc de pas o d’estada i nidificació de moltes espècies d’ocells; també és relativament freqüent la presència de rareses. Els espais naturals del delta del Llobregat es troben en la ruta migratòria entre el Nord d’Europa i l’Àfrica i, i això el fa un lloc privilegiat per a les aus, sempre i quan aquestes trobin la qualitat d’hàbitat i la tranquil·litat necessàries.  

Imatge de complement Ampliar imatge
04/12/2017

Gestió Integral Cementiris de Nomber S.L. i el Consorci del delta del Llobregat, van signar l’estiu de 2016 un conveni per potenciar la biodiversitat de les instal·lacions del Cementiri Sud del Prat. La primera acció va ser la instal·lació de caixes – refugi per a ratpenats. El nou conveni signat el 2017 suposa la instal·lació de caixes – niu per a aus rapinyaires i la creació de refugis per a sargantanes.

Imatge de complement Ampliar imatge
20/10/2017

Per segon any consecutiu s’han alliberat 22 exemplars de tortuga de rierol (Mauremys leprosa) als Espais Naturals del Riu (estany de cal Tet), en el marc del projecte de conservació d’aquesta espècie que impulsen el Consorci dels espais naturals del delta del Llobregat i el ZOO de Barcelona.

Imatge de complement Ampliar imatge
23/05/2017

El passat dissabte 13 de maig, en una sortida amb públic a la pineda de can Camins, organitzada per l’Ajuntament del Prat, l’especialista en invertebrats, Diego Fernández, va localitzar algunes espècies molt interessants per a la biodiversitat del Delta.

Imatge de complement Ampliar imatge
11/04/2017

L’any 2011 es va construir un pont per a vianants a la desembocadura de l’estany del Remolar, amb l’objectiu de connectar pel litoral els municipis del Prat i de Viladecans. Aquest pas està al bell mig de les platges protegides dels dos municipis i es necessari que no hi passi gent durant el període de nidificació de la fauna de la platja.

117 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Consorci Delta del Llobregat - Av. Onze de Setembre, 73-75 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 93 479 32 01 - administracio@consorcidelta.org